Denizli'de Çamlık Beyaz Kafede gerçekleşen toplantıya Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, önceki dönem başkanlar, mevcut ve yeni üyeler katıldı.

Toplantıda konuşan Avrasya Yönetici İşadamları Derneği (AYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, AYSİAD olarak bir çok projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Catlık, "AYSİAD kurulduğu günden bu yana sanayicinin ve işadamının yanında oldu. Bundan sonra Genç AYSİAD'la bundan sonra heyecanımızı katlayacağız. Onlarla birlikte projeler üreteceğiz. 10 yıl içinde Türkiye'nin bir çok iline yetişmiş AYSİAD'lıları göndereceğiz. Onların kendi illerinde AYSİAD'larını kurmalarını sağlayacağız. Bir yıl içerisinde internet sitemizi yeniledik. Deprem bölgesine destek verdik. Üyelerimizin katıldığı iftar programımızı yaptık. 'Hayalimdeki İş İnsanı' Projesiyle tüm Türkiye'nin ve farklı sivil toplum kuruluşlarının ilgisini çektik. Alanında Uzman kişilerin katıldığı Akademi sohbetleri gerçekleştirdik. Üyelerimizin birbiriyle tanışması, iş potansiyellerini artırmak için sektörler buluşmasını gerçekleştirdik. İsteyen üyelerimize yurt dışından yetişmiş personel ihtiyacını karşıladık. 26 Ekim'de 14. AYSİAD ödül törenini gerçekleştireceğiz." dedi.

Yaptıkları projelerden önce kurucular kurulu ve istişare kurulu ile istişare yaparak karar verdiklerini belirten Catlık, "Eğer bize destek verirseniz, güvenirseniz, güvendiğinizi hissettiğimizde yaptığımız çalışmalarda bizi yalnız bırakmazsanız, arkamızdaki bu güçle şimdiye kadar yaptıklarımızdan daha iyi işler yapacağımızdan şüpheniz olmasın."dedi.

Toplantıda konuşan Genç AYSİAD Başkanı Uğur Doğan, Genç AYSİAD olarak çalışacakları en büyük alanın yapacakları etkinlikler olduğunu söyledi. Doğan, Bilgi ve teknolojiye hakim, yaşadığımız çağa ayak uydurabilen, girişimci ruhuna sahip gençleri iş dünyasına kazandırmak amacıyla hareket edip bu doğrultuda etkinlikler düzenleyeceğiz." dedi.

AYSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Gökçe, AYSİAD'ın kuruluşundaki hedeflediği amaçlar dahilinde büyümeye devam ettiğini belirtti.

Toplantıda AYSİAD'a yeni katılan 48 yeni üyeye beratları verildi.

Editör: TE Bilişim