AYSİAD'LI KADINLARA EBRU SANATI EĞİTİMİ

AYSİAD(Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kadın Komisyon Başkanı Aslıhan Sezen, Aysiad Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikler’in eşi Seda Erikler ve kadın üyelerinin katılımıyla AYSİAD Dernek binasında düzenlenen Ebru Sanatı Kursunun ilk dersinde bir araya geldiler.

Aysiad(Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kadın Komisyon Başkanı Aslıhan Sezen ve kadın üyelerinin katılımıyla düzenlenen Ebru Sanatı Kursunun ilk dersinde kadın üyeler bir araya gelerek başarılı olabileceklerini gösterdiler.

Kadın Komisyon Başkanı Aslıhan Sezen ,” Ebru sanatı, kendine özgü tekniklerle hazırlanan ve tekneye alınan suyun üzerinde boyalarla oluşturulan desenlerin kağıda aktarılmasıyla yapılan geleneksel bir sanattır. bu sanatın dinginliği ve renklerin çağrışımları, aslında kadın dünyasıyla birebir bağlantılı. Bizim arzumuz ise renklerin barışı ve dinginliğiyle dünyayı yeniden ele almak, anlamak ve anlamlandırmaktır. Bu tür etkinliklerimizle AYSİAD ‘lı kadınlar olarak daha çok bir araya gelmeye çalışacağız, katılan tüm bayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim