Merkezefendi Belediye Başkan adayları Muhammet Subaşıoğlu ve Şeniz Doğan geçtiğimiz günlerde AYSİAD Yönetim kurulunu ziyaret etmiş ve projelerini anlatmıştı. Bu konu medyada AYSİAD taraf tutuyor olarak lanse edilmesi üzerine AYSİAD Yönetim Kurulu yazılı bir basın açıklaması yaptı.

AYSİAD Yönetim Kurulu kesinlikle bir taraf tutmadığını belirterek, “Avrasya Yönetici Sanayici ve İş adamları Derneği (AYSİAD) kurulduğu 2004 yılından itibaren öz değerlerine bağlı, toplumda ve ticari hayatında itibarlı kişilerin üye olabildiği Denizli’nin yüreğinden çıkmış büyük bir sivil toplum kuruluşudur ve hiçbir siyasi parti ile bağı yoktur.  En büyük fikri çizgisi “öz değerlerimize bağlı” olmaktır.

Amacı dünya ve ülke sorunları hakkında fikir üretmek ve çözüm yolları önermektir. Her seçim döneminde olduğu gibi AYSİAD’ımızla birlikte olmak isteyen projelerini anlatmak isteyen ve amacı Denizli ve ilçeleri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumayı ve ülkemizi fikirleriyle projeleriyle ilerletmeyi amaçlamış tüm adaylarımızı üyelerimizle buluşturmak ve üyelerimizin düşüncelerini aktaracağı bir ortam oluşturmak yönetim kurulu olarak temel felsefemizdir.

Türk milletinin misafirperverliği herkesçe bilinen bir gerçektir. Bu tarihe kadar Merkezefendi ilçemizin adayları Sayın Muhammet Subaşıoğlu ve Sayın Şeniz Doğan’ı derneğimizde ağırladık projelerini dinledik ve yorumladık. Bundan sonrada diğer adaylarımızı aynı misafirperverlik ağırlayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

AYSİAD tarafsızlık ilkesi gereği;  hiçbir siyasi partinin arkasında ve yanında değil,  Denizli ve ilçeleri için yapılan hizmetlerin takipçisi, yorumlayanı, eleştireni veya tebrik edenidir.

Zira iş insanı demek hayal eden ve hayallerini gerçekleştirmeyi seven, ülkesinin sosyo ekonomik

yapısı ve kültürel bazda  gelişmesini sağlayacak olandır”

Editör: TE Bilişim