Başkan Catlık Barış Pınarı Harekatıyla ilgiliyayınladıüı mesajında şunlara değindi “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak, Suriye’de Fırat’ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak için başlatılan operasyonda içlerindeki bayrak ve vatan sevgisinin büyüklüğü, iman dolu göğüsleriyle terör örgütlerinin yuvası haline gelmiş bölgeleri bu hainlerden temizlemek, sivil halka ve bölgede yaşayanlara huzur getirmek amacıyla başlatılan bu operasyonlarda Mehmetçiğimiz en küçük ayrıntıyı bile düşünerek hareket ediyor barışı ve huzuru mevcut bölgeye getiriyor” dedi.

“Türk milleti her zaman ordusunun arkasında olmuş ve yüzyıllar boyuda bunu defalarca ispatlamıştır” diyen Başkan Catlı “Türk milleti kimsenin boyundurluğu altına girmemiş, girmediği gibi yüzyıllar boyu mazlumun, ezilenin yanında olmuştur. Galiçya’ da, Bosna’da her yerde bunu defalarca göstermiştir. Çünkü Türk Milleti BEKLENENDİR. Türk milleti doğduğu günden itibaren vatan ve bayrak sevgisi içinde yaşamış ve ölmüştür. Savaşlar şehitlik mertebesinin askerimize verdiği huzurla kazanılmıştır .Türk milleti mevzu vatansa kimseye ihtiyaç duymaz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ‘Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcuttur’ sözü her şeyi anlatmaktadır. Görüyoruz ki yine ordumuzun arkasında Türk milleti var ve var olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiğimize başarılar diliyen Mahmut Catlık  “Askerlerimizin çocuklarına, eşlerine, ailelerinin yanına sağ salim dönmelerini için dualarımızı ediyoruz. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm diyene..” dedi.

Editör: TE Bilişim