Denizli iş dünyası gün boyunca Antalya'ya taşındı. Uzun dönem etkisini yitirmeyecek bir etkinliğe imza atan AYSİAD iş dünyasının tercihi olma konusunda önemli bir aşama kat etti. Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği genişletilmiş istişare kurulu toplantısını Antalya'da yaptı. Her geçen gün büyüyen AYSİAD yeni üye olan 40 işadamını bu toplantıda tanıttı.

Yaklaşık 200 katılımcı ile gerçekleşen etkinlik 3 gün sürdü. Etkinliğinin açılış konuşmasını yapan AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık" Bizler yeni dönemin ahileri olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bu toplantı ile üyelerimizin birbirlerini daha iyi tanımalarını ve ekonomik gelişmeler üzerine birlikte hareket etmelerini hedefledik. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz sektör kurulu toplantılarında aynı sektörde faaliyet gösteren işletmeleri bir araya getirmiştik. Bu etkinliğimiz ile elde gönülde işte birlik sloganımızı gerçeğe dönüştürmek hedefimiz "diye konuştu.

Daha sonra Psikolog ve danışman Arzu Ceylan tarafından iletişim konulu bir eğitim verildi. Eğitim sırasında ilginç oyunlar oynayanlar işadamları hem eğlendiler hem de uzun süre akıllarından çıkmayacak bir eğitim aldılar. Eğitim toplantısının ardından Denizlili sanatçı Hakan Eyiden ile Türkü gecesi düzenlendi. Gecede etkinliğe katılan işadamları ve aileleri hem kaynaşma hem de eğlenme fırsatı yakaladılar.

Editör: TE Bilişim