Denizli’nin farklı sektörlerinde faaliyet gösteren ve Denizli’ye yön veren işadamları derneği AYSİAD bu sene 14.sünü gerçekleştirdiği istişare toplantısında geçtiğimiz 1 sene içerisinde AYSİAD tarafından tamamlanan ticari, kültürel ve sosyal sorumluluk proje çalışmaları ele alındı. 2020 yılı içerisinde de planlanan faaliyetlerle ilgili olarak da AYSİAD üyeleriyle fikir alışverişi yapıldı. Kurumsal ve Kişisel Eğitim faaliyetlerine önem veren derneğin istişare toplantısına konuşmacı olarak katılan psikolog Arzu Ceylan stres ve çatışma konulu interaktif bir eğitim yaptıktan sonra davranışsal finans ve yatırım konulu bir eğitim verdi. Eğitim sırasında ilginç oyunlar oynayanlar işadamları hem eğlendiler hem de uzun süre akıllarından çıkmayacak bir eğitim aldılar.

AYSİAD üyeleri,  Denizlili İş Adamları ve Genç AYSİAD’ın katılımlarıyla yaklaşık 150 kişi ile gerçekleşen etkinlik 3 gün sürdü. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık “ Varoluş nedeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti olan Derneğimizin en büyük şansı sizler gibi değerli üyelere sahip olmasıdır. AYSİAD üyelerimizle beraber büyüyecek ve gelişecektir. Derneğimizi daha iyi noktalara taşımak için yönetim kurulu olarak siz değerli üyelerimizle beraber olacağız, eleştirilerinizi alacağız, projelerinizi isteyeceğiz. Türk kültürüne ait öz değerlerimizi genç kuşaklara aktarmak için çalışmalar yapacağız. Gerçekleştirmiş olduğumuz 2020 AYSİAD İstişare Toplantımıza katılan tüm üyelerimize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

AYSİAD Bünyesinde Pamukkale Üniversitesi Avrasya Genç Girişimciler Topluluğu olarak kurulan Genç AYSİAD üyeleriyle birlikte katılım sağladı.

Genç AYSİAD Başkanı Uğur Doğan” Avrasya Genç Girişimciler Topluluğu, bu ülke için hayalleri olan, kendi adına hareket eden, girişimciliği ve liderliğini Türk kültürüne ait özdeğerleri koruyarak, üyelerine ve gelecek kuşağa aktararak, Dünya ve ülke sorunları hakkında fikir üretmeyi ilke edinmiş PAÜ topluluğudur. Avrasya Genç Girişimciler Topluluğu arasında ekonomik, kültürel ve sosyal dayanışmayı kuvvetlendirerek, Türk toplumumuzun kalkınmasını ticari, sınai, sosyo-ekonomik eğitim ve kültür düzeyinin yükselmesine katkıda bulunmak en büyük amacımızdır.” diyerek sölzerine devam etti.

Eğitim toplantısının ardından Gala Yemeği ile Türk Sanat Müziği gecesi düzenlendi. Gecede etkinliğe katılan işadamları ve aileleri hem kaynaşma hem de eğlenme fırsatı yakaladılar.

Editör: TE Bilişim