Denizli Haber - Denizli’de Babadağ Belediyesi araç filosunu genişletiyor. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Babadağ Belediyesi bünyesine sıfır kamyon hediye edildi. Geçtiğimiz günlerde ilçeye ulaşan kamyon belediye ekiplerinin yaptığı üst yapı, yol açma gibi bir çok çalışmada kullanılacak.

WhatsApp Image 2022-11-08 at 12.32.32 (2)

Babadağ Belediyesi araç filosuna eklenen bir diğer araç ise otobüs oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Babadağ Belediyesi’ne hediye edilen otobüs vatandaşların hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “İlçemize iki yeni araç hediye edildi. Kamyonumuz geçtiğimiz hafta ilçemize geldi ve gelir gelmez hizmete başladı. Babadağımıza kamyon ederek dayanışma örneği gösteren Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hediyeye vesile olan CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Denizli Milletvekilimiz Sayın Gülizar biçer Karaca’ya ve Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerimiz sunuyorum.” dedi.

WhatsApp Image 2022-11-08 at 12.32.32 (1)

Başkan Atlı konuşmasının devamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Babadağ Belediyesi’ne hediye edilen otobüs hakkında “Babadağımızda hizmete başlayan bir diğer aracımız ise İstanbul Büyükşehir Belediyemizin hediyesi olan otobüs. Otobüs hediyesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederim. İlçemizin ihtiyaçlarını gerek yaptığımız görüşmeler gerekse belediyemizin gücü ile kapatmaya devam edeceğiz. Her iki aracımızın da ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün