Denizli Haber - Denizli’nin Babadağ ilçesinde çalışmalar son sürat devam ederken sergilenen dayanışma ise büyük beğeni topladı. Babadağ Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden çocuk parkı, sosyal tesis, oturma alanları gibi projeler hayata geçirilmeye başlandı.  Yapılan çalışmalarda ise kullanılan bütün ahşap materyaller ise Bozkurt Belediyesine ait iş atölyelerinde üretildi.

BOZKURT’TA ÜRETİLDİ, BABADAĞ’A GETİRİLDİ

Banklar, masalar, piknik masaları gibi bir çok materyali özel şirketlerden tahsil etmeyen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Denizli’nin bir diğer ilçe belediyesi olan Bozkurt Belediyesi’nden tahsil etti. Yapılan ortak çalışma ile hem ilçeler arası dayanışmayı güçlendiren proje aynı zamanda vatandaşlardan da takdir topladı. Birlik ve beraberliğin ön plana çıkarılması için emsal bir örnek olan çalışma ise belediyeler arasında güçlü bir iletişim dayanışma ağının da olduğunu işaret etti.

Bozkurt Belediyesi’nden tahsil edilen materyaller ile ilçedeki bir çok yeni sosyalleşme alanı oluşturan Babadağ Belediyesi yaptığı işlerin yöntemi ile de takdirleri topluyor.

“DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLMALI”

Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Türkiye’deki diğer belediyelerin bu dayanışma ağını sağlaması gerektiğini belirterek “İlçemizde yaptığımız çalışmalarımızı sürdürürken yöntemlerimize de dikkat ediyoruz. Bir diğer ilçe belediyemizden tahsil edilen banklarımız masalarımızı başka bir özel kurumdan almak yerine Bozkurt Belediyesi’ni tercih ettik. Bozkurt Belediyemiz iş atölyelerinde ihtiyacımız olan her şeyi üretebiliyor. Bizler de bundan faydalanmalıydık. Hem el ele yürüdüğümüz yollarda birbirimize destek olmak için hem de diğer belediyelere örnek olmak için güzel bir çalışma oldu.

Umarım belediyeler arasındaki sağlanan dayanışma ağı daha da güçlenir ve birbirimize daha çok destek olabiliriz. Bizleri bir adım ileri taşıyacak olan da gösterilen birlik, beraberlik ve dayanışma ruhudur. Biz Birsen Çelik Başkanım ile bir örnek oluşturduğumuzu düşünüyorum. Umarım herkes bunu sağlayabilir”. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’e de iş birliği ve çözüm ortaklığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni alanlarımız Babadağlı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim