Babadağ Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ‘Büyük Şölen’de Denizlili sanatçılar Canan Bayram ve Ozan Ozanca sahne aldı. Denizlililer Büyük Şölen’e yoğun ilgi gösterdi.

Denizlililer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Belediye Başkanı seçilen Ali Atlı, Babadağlılara teşekkür etmek ve baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen ‘Büyük Şölen’de buluştu.

BABADAĞ’I SALLADILAR

Festivalde Denizli’nin yetiştirdiği Canan Bayram ve Ozan Ozanca sahne alarak, festivale katılan herkesi coşturdu. Konserde unutulmaz anlar yaşandı.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, her zaman sanat ve sanatçının yanında olacaklarını belirtti. Başkan Atlı, “Kültür, sanat faaliyetlerimiz ve Babadağ’ımıza yakışır hizmetlerimiz devam edecek. Devlette devamlılık esastır, Babadağ’ımız hak ettiği değere ulaşacak. Babadağ, marka bir ilçe haline gelecek” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, Babadağlılar Başkan Atlı’yı yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilişim