Denizli Haber - Denizli’nin Babadağ ilçesinde ramazan etkinlikleri son sürat devam ediyor. Atatürk İlkokulu’nda yıllardır her sene yapılan iftar etkinliği bu sene de yapıldı. Pandemi nedeniyle iki senedir yapılamayan etkinliğin bu sene 20.’si düzenlendi. 20. Geleneksel İftar Etkinliği’nin sponsorluğunu ise Nesa Tekstil üstlendi.

Babadağ Kapalı Pazaryeri’nde yapılan iftara birçok vatandaşın yanısıra Babadağ Kaymakamı Adem Karataş, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sendika temsilcileri, meslek odası temsilcileri, Babadağ ve Denizli’nin mahalle muhtarları katıldı. İftar yemeğinin ardından Babadağ Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında düzenlediği Şehr-i Ramazan Etkinlikleri yapıldı. Etkinliklerde çocuklar için palyaço gösterilerinin, dansların ve oyunların yanı sıra pamuk şeker dağıtımı gerçekleştirildi. Çocuklara özel yapılan etkinliklerin ardından ise Semazen gösterisi yapıldı. Tasavvufi müzik gösterisinin eşlik ettiği etkinlikte Babadağ Belediye Başkanı konuşma geçekleştirdi.

BAŞKAN ATLI: YARDIMLAŞMA KÜLTÜRÜMÜZÜ DEVAM ETTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuşmasında “Babadağımızın değerli etkinliklerinden birini daha gerçekleştirdik. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz etkinlikleri yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliğin başlangıcına vesile olan rahmetli Nevzat Özel’i minnetle anıyorum. Ayrıca bugün bu etkinliğe sponsor olan Nesa Tekstil’in sahibi Ali Fuat Özel’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Ramazan etkinlikleri milletimizin birlik beraberlik ve dayanışma duygularını ortaya koyan güzide etkinliklerimizden. Babadağ Belediyesi olarak böyle zamanlarda bir araya gelmek ve aynı sofrayı paylaşmak için özen gösteriyoruz. Ramazanın gerekliliklerinden olan yardımlaşma kültürümüzü devam ettirmek için çalışmalar yapıyoruz. Babadğaımız ilçemiz için en güzel şekilde bir ramazan ayı diliyorum. Allah bu değerli ayda tuttuğumuz oruçları kabul etsin diyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim