Babadağ Belediyesi korona virüs salgını boyunca vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için görevde hazır beklerken, son olarak yapılan proje ile takdirleri topladı. Belediye Başkanı Ali Atlı’nın talimatı ile uygulanan projede her haneye bir gıda kolisi yardım yapılıyor. Ramazan ayı içerisinde uygulanmaya başlanan projede yardım kolilerinin vatandaşlara dağıtımı sürdürülüyor.

KARACA İLE BİRLİKTE DAĞITTI

Dün de devam eden proje kapsamında Babadağ Belediyesi'nin ekiplerine CHP Denizli Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Belediye Meclis Üyeleri ile İYİ Parti ve CHP İlçe başkanları da eşlik etti.

Karaca’nın katılımı ile ilçede bir takım ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Ali Atlı ve ekibi vatandaşların sorunlarını birebir dinledi. İlçe merkezinden başlayarak mahalleleri dolaşan ekip vatandaşlarla sorunları hakkında konuştu ve çözümler üretti. Başkan Atlı ve Gülizar Biçer Karaca yapımında sona gelinen Kapalı Pazaryeri’nde de incelemelerde bulundu.

ANNELERİ UNUTMADILAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı belediye personelinin anneler gününü kutladı. Belediyede çalışan kadın personellerin anneler gününü çiçeklerle kutlayan Karaca ve Atlı ardından Kelleci, Mollaahmetler ve Bekirler mahallerinde maske ve gıda yardımı kolilerinin dağıtımına katıldı. Hayata geçen projeden dolayı, vatandaşlar memnun olduklarını dile getirirken Başkan Atlı ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaretler sonrasına konuşan Başkan Ali Atlı “Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinledik ve çözümler ürettik. Hızlı bir şekilde sorunları ortadan kaldıracağız. Mahallelerimizde Ramazan ayı boyunca sürecek olan gıda yardımı kolilerinin dağıtımını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı sosyal belediyecilik anlayışı ile yanlarındayız ve her türlü sorunlara birlikte çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımız herhangi bir sorunlarında artık belediye kapılarının açık olduğunu biliyorlar. Pandemide veya başka bir sorunda her zaman vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gün boyu ilçede yapılan çalışmalara destek olan Karaca ise "Öncelikle bu yıl anneler günümü ilk olarak kutlayan Başkan Ali Atlı ve belediyemizin emekçilerine teşekkür ederim. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bizler de yem çalışmaları yerinde incelemek, hem de her eve bir gıda kolisi projesine destek vermek için buradayız. Tüm Babadağlılar adına Başkanımız Ali Atlı ve ekibine teşekkür ederim. Bu çalışmalar arttıkça, birliğimiz ve beraberliğimiz pekişecektir" dedi.

Editör: TE Bilişim