Denizli’nin Babadağ ilçesinde Kaymakam olarak göreve başlayan Adem Karataş, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Babadağ’la ilgili sohbet eden Kaymakam Karataş ve Başkan Atlı Babadağ’da yapılan çalışmalar üzerinde konuştu. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın görev süresince yaptığı bilgilendirmeler üzerine fikirlerini sunan Kaymakam Adem Karataş ilçe hakkında detaylı bilgiler edindi.

Babadağ’da yapılacak olan projeler üzerine de konuşmaların geçtiği görüşmede, ilçe halkı ve Babadağ’ın en iyi yerlere gelmesi ve ilçe halkının refah içinde yaşaması konusunda mutabık olundu. İlçenin sosyo-ekonomik durumu ve kültürel değerlerini Kaymakam Karataş’a aktaran Başkan Ali Atlı Babadağ için en iyisini yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Babadağ Kaymakamı Adem Karataş ardından ilçede kısa bir gezinti yaparak yerinde incelemelerde bulundular.

“YENİ KAYMAKAMIMIZ ZENGİNLİKLERİMİZE DEĞER KATACAK”

Başkan Atlı konuyla ilgili “Babadağımız Denizli’nin küçük bir ilçesi olmasına rağmen kültürel değerleri açısından en zengin ilçelerinden birisi. Babadağımızın yeni Kaymakamı Sayın Adem Karataş bugün görevine başladı. Babadağ’ın türlü zenginliklerine değer katacağından şüphem yok. Kaymakam Karataş’a nazik ziyaretleri için teşekkürlerimiz sunuyorum.

Babadağımız ve ilçe halkımız için uyum içinde çalışacağız. Babadağ hakkında fikir alışverişinde bulunduk ve yapılacak projelerimiz hakkında bilgi verdik. Her şey Babadağ için, her şey vatandaşlarımız için.” dedi.

Adem Karataş kimdir?

Adem Karataş 1991 yılında Ankara Yenimahalle’de doğdu. Aslen Ankara Çamlıdere nüfusuna kayıtlıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu.

2017 yılında Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak başladığı memuriyet hayatına, aynı yıl İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği’ne geçiş yaptı.

Kırşehir Valiliğinde il stajını, Muğla’nın Yatağan ilçesi ve Isparta’nın Yalvaç ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Muğla’da Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde ve Çankırı’nın Eldivan ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’de The University of Sheffield Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı. Evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Editör: TE Bilişim