Denizli Bilim, Sanayi ve Teknolojileri İl Müdürlüğü, “Verimlilik Haftası” dolayısıyla dokumanın başkenti Badadağ’da panel düzenledi.  Panelde Babadağlı dokumacılara devlet teşvikleri anlatıldı.

PAMUKKALEHABER

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Verimlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Denizli’nin dokumasıyla ünlü Babadağ’da panel düzenledi. 


Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp Moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç, TKDK Proje Yönetim Birim Amiri Selahattin Kaya, Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Atilla Çakır ve GEKA Denizli YDO Koordinatörü Ayşe Esin Başkan katıldı.
Panelde Babadağlı dokumacılara, üretim verimliliğinin artırılmasına yönelik devlet destekleri anlatıldı. 


1868 KİŞİ KENDİ İŞİNİN PATRONU OLDU

Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Atilla Çakır, katılımcılara İŞKUR’un hizmetleri hakkında bilgi verdi. Milli Seferberlik kapsamında 2017 yılında çıkarılan İstihdam Teşvikleri  ile İŞKUR bünyesinde aktif işgücü hizmetleri kapsamında açılan programlar ve Girişimcilik Eğitimlerini anlatan Çakır, “Milli İstihdam Teşvikleri sayesinde Denizli’de istihdam oranının arttı. 2017 yılında 785 kişi İşbaşı Eğitim Programlarına katıldı. 1868 kişinin Mesleki Eğitim Kurslarına katılarak meslek sahibi oldu” dedi.   Şube Müdürü Çakır, ‘ İŞKUR olarak vatandaşa hizmet sunmanın ve teşvikler kapsamında istihdamı artırmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını da belirtti. 


 

Editör: TE Bilişim