Babadağ Belediyesi Muharrem ayı vesilesiyle ilçede aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Kazan kazan kaynatılan aşureler, hijyen kurallarına uyularak vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına CHP İlçe Başkanları, İYİ Parti İlçe Başkanları, CHP Sarayköy İlçe Örgütü katılım sağladı.

“FİZİKSEL MESAFE İÇİNDE OLSAK DA DAYANIŞMA DUYGUMUZ GÜÇLÜ”

Babadağ Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirdi. Babadağ Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen etkinlikte Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, aşurenin yapım aşamasında da, dağıtım aşamasında da işin mutfağında yer aldı. Çok sayıda Babadağlı vatandaşın ilgi gösterdiği etkinliğe dair konuşan Atlı "Muharrem ayının bolluk ve bereket simgesi aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik. Tüm vatandaşlarımıza bolluk ve bereket getirmesini diliyorum" dedi. Atlı ayrıca "Salgın dolayısıyla fiziksel mesafe içinde olsak da dayanışma duygumuz güçlü" sözleriyle zor günlerde dayanışmanın önemini vurguladı.

"ZOR GÜNLER DAYANIŞMA DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRMELİ"

Gerçekleştirilen etkinlikte eldiven, maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterildi. Pişirilen aşureler paketlenerek servis edildi. Babadağ zabıta ekipleri ve belediye personellerinin hassasiyetine dikkat çeken Atlı "Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşadık yaşamaya devam ediyoruz. Fakat bu zor günler vatandaşlarla aramıza fiziksel mesafe koyarken gönül bağlarımızı, dayanışma duygularımızı güçlendirmeli. Hijyen kurallarında çok hassas davranıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden değerli" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim