Denizli Haber - Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. Bayramın mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Başkan Atlı, yayımladığı mesajında, bayramların dayanışma ve birliktelik ruhunu ortaya koyduğunu söyledi.

Başkan Atlı mesajında " İnsanların kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının çok daha fazla yoğunlaştığı bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması çok önemlidir.

Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Bayram günlerinde yoğunlaşan barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını bütün bir yıla yayabilmemiz halinde, toplumsal ve bireysel sorunlarımızın çok daha kolay çözüleceği inancındayım. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, Babadağ halkına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim