Denizli Haber - Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ilçedeki çalışmalarına son sürat devam ediyor. İlçede bulunan dezavantajlı öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliğini yakalaması için tablet dağıtımı gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Atlı’nın son durağı Babadağlı iş insanı Ahmet Gökşin oldu.

Ahmet Gökşin’e iş yeri ziyaretinde bulunan Başkan Atlı ilçedeki önemli eğitim projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Babadağlı iş insanı Ahmet Gökşin ilçede süren “Eğitimde Fırsat Eşitliği” projesine tablet desteğinde bulunurken Başkan Atlı’yı yapmış olduğu eğitim projeleri konusunda takdir etti.

“PROJELER TAKDİRE ŞAYAN”

Gökşin, Başkan atlı ile yaptığı görüşmeyle ilgili “Memleketim olan Babadağımızın Ali Başkan’ın yönetiminde yaptığı projeler takdire şayan. Özellikle eğitim projeleri ve sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren projelere ağırlık veren Ali Atlı’yı bir hemşehrisi olarak tebrik ediyorum .Babadağımızın bu çalışma ve özveri ile çok daha iyi yerlerde konumlanacaktır. Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına bundan sonra da sürdürecek oldukları projeler konusunda başarılar diliyorum” dedi.

"ÖZVERİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı. Görüşmeyle ilgili “Babadağımızın saygı değer isimlerinden Ahmet Gökşin’i ziyaret ettik. İlçemizde sürdürdüğümüz eğitim projelerimiz hakkında fikir alıverişinde bulunduk ve yapılabilecek diğer projelerimizi konuştuk. Sayın Gökşin’e eğitim projemize yapmış olduğu tablet desteğinden ötürü teşekkür ediyorum .Babadağımız için özveri ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim