Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı İzmir’de Babadağ ile ilgili yoğun bir gün yaşadı. Meclis üyeleri Selami Kaya ve Muhittin Işıkdemir ile birlikte önce hemşehrileri Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı makamında ziyaret etti. Başkan Atlı kardeş ilçe Balçova Belediyesi’nden dağ yürüyüşü ve Babadağ tekstil ürünlerini yerinde görmeleri için beş yüz Balçovalı vatandaşı kardeş ilçe Babadağ’a davet etti. Davetine Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’dan olumlu cevap alan Başkan Ali Atlı ve meclis üyeleri birlikte yenen öğle yemeğinde de kooperatifcilik üzerine sohbetler etti ve bilgi alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ATLI İZMİR DENİZLİLİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Başkan Ali Atlı ve meclis üyeleri İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve yöneticileri dernek binasında ziyaret ettiler.

İzmir Denizlililer Derneği binasında başkan Veli Kasap, yönetim kurulu üyeleri A.Nuri Özyurt, Sebahattin Özer, Babadağ’ın tanıtımı ve kooperatifcilik üzerine sohbet ettiler. Sohbette birlikte yapabilecek çalışmalar ele alındı. Meclis üyeleri Selami Kaya, Muhittin Işıkdemir ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, fikir alışverişinden mutlu olurken dernek yönetiminden Babadağ gezi turlarının sözlerini aldılar.

BAŞKAN BATUR’U BABADAĞ’A DAVET ETTİLER

İzmir Denizlililer Derneği ziyaretinden sonra Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Konak Belediye Başkan vekili Mehmet Şerif Demir’i makamında ziyaret etti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un İzmir Yunanistan arası turların başlaması turizmde yapılacak atılımlar için Yunanistan’da olmasına sevindiklerini söyleyen başkan Ali Atlı, Abdül Batur ve meclis üyelerini Babadağ’ın yaylaların görmek için Babadağ’a davet etti.

BAŞKAN ATLI VE DERNEK BAŞKANI KASAP PAMUKKALE TEKSTİLİ ZİYARET ETTİ

Başkan Atlı son olarak Çiğli Kaklıç bölgesinde bulunan Pamukkale Tekstil sahibi Babadağ’lı Mehmet Yapucu’yu ziyaret etti.

Kendi işletmesinde Babadağ Belediye Başkanı ve meclis üyelerini eski Sasalı belediye başkanlığından dostu olan Veli Kasap ile ziyaret etmesine Mehmet Yapucu çok memnun olduğunu söyledi. Yapucu, Babadağ’lı bir ailenin çocuğu olarak tekstile yatırım yapmaya devam ettiklerini, Türkiye iç pazarına ürün verdiklerini anlattı.

BABADAĞ’A SPONSORLUK SÖZÜ ALDILAR

. Başkan Ali Atlı ile uzun uzun Babadağ üzerine sohbet eden iş adamı Pamukkale Tekstilin sahibi Mehmet Yapucu, Başkan Ali Atlı’nın Babadağ merkeze yapılacak bir çocuk parkı için sponsorluk teklifine sıcak baktı.

Yoğun bir Babadağ gününün ardından bolca Babadağ konuşulduktan sonra akşam yemeği, Babadağ tanıtım ve turizminin geleceği için iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim