Babadağ ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçede yapacakları Babadağ Meydanı, pazaryeri ve düğün salonu projelerini müjdeleyerek, "2018 Babadağ'ın yılı olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin ilçede yapacağı projeleri anlattı. Başkan Zolan'a Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapacağı ve ilçeye farklı bir nefes getirecek Babadağ Meydanı Projesini inceleyen Başkan Osman Zolan, daha sonra AK Parti Babadağ İlçe Teşkilatı'na iadei ziyarette bulundu. Bugüne kadar Babadağ'da birçok güzellikler ortaya koyduklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Öncelikle Babadağ İlçe Meydanı'nı düzenli hale getirip güzel bir alan yapacağız. Bu meydanımızın Babadağ'a yakışır bir hale gelmesini istiyoruz. Projesi bitti. Bugün sahayı inceledik ve projede hemfikir olduk. İlçemize yakışır bir meydan yapacağız" dedi.

Pazaryeri ve düğün salonu müjdesi

Babadağ Belediyesinin arka tarafında bulunan alanda pazaryeri çalışmaları olduğunu da müjdeleyen Başkan Osman Zolan, "İnşallah ona da en kısa zamanda başlayacağız. Babadağımızın o ihtiyacını da gidereceğiz. Bir de düğün salonu ile ilgili bir çalışmamız var. Eski mezbahanın olduğu bölgede planladığımız projemizde son noktaya geldik. Ona da başlayacağız. 2018 Babadağımızın yılı olacak. İnşallah bu güzelliklere kavuşacağız. Babadağ kendi içinde bir çok kişiyi yetiştirmiş, çalışkan insanlarımızın olduğu bir yer. Biz de 'Babadağ'a ne yapsak azdır' diyoruz" diye konuştu.

"Büyük hedeflere hep beraber yürüyeceğiz"

Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "2019 sadece Babadağ, Denizli ve Türkiye için değil bölgemiz için, dünya için, adalet için, masumların sahipsiz kalmaması ve ülkemin daha güçlü olması için çok çok önemli. Birbirimizin farklılıklarını

kabul ederek, esas büyük hedeflere hep beraber kol kola yürümemiz gerekiyor." El ele vererek Babadağ'ı daha güzel hale getireceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Biz söz verdiysek Allah'ımın izni ile ne pahasına olursa olsun o sözleri yerine getirmek için koşarız" dedi.

Babadağ Meydan Projesi

8000 metrekare toplam alana sahip Babadağ Meydan düzenlemesi belediye önü ve alt kısmı şeklinde planlandı. İçerisinde pergole ve oturma alanları, süs havuzu, çocuk oyun alanı, anıt kaidesi ve bitkisel düzenleme alanları bulunacak Babadağ Meydanı, vatandaşların daha kaliteli zaman geçirebileceği modern bir alan olarak tasarlandı.

Editör: TE Bilişim