Babadağ Belediyesi hayata geçirdiği hizmetler ile vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Babadağ’da yaşayan ihtiyaç sahiplerini unutmayan Başkan Atlı Gönül Çarşısı projesi ile ihtiyaç sahiplerini yalnız yalnız bırakmıyor.

Gönül Çarşısı ismiyle Temmuz ayında hayata geçirilen proje Babadağlı yardıma muhtaç insanların eksiklerini tamamlayabileceği bir nokta haline geldi.

Gönül Çarşısı vatandaşların ihtiyaç fazlası eşyalarını bağışladığı ürünler ile kurulurken, ihtiyaç sahibi insanların da eksiklerinin giderilebildiği bir çarşı olarak hizmet veriyor.

Vatandaşlar kıyafet, ayakkabı, çanta, battaniye vb. eşyaları ihtiyaçları dahilinde alarak eksiklerini gidermeye devam ediyor. Vatandaşların büyük takdirini toplayan proje uzun soluklu olarak Babadağ’da sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Ali Atlı Gönül Çarşısı projesiyle ilgili olarak “Babadağlı vatandaşlarımız eksiklerini bu çarşı ile tamamlayabiliyor. Vatandaşlarımız kullanmadığı eşyalarını buraya getirerek ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatabiliyor. Babadağ Belediyesi olarak vatandaşlarımız arasında köprü oluşturmak bizlerin görevidir.” dedi.

BELEDİYE MECLİS SALONU GÖNÜL ÇARŞISI OLDU

Belediye binasının Meclis toplantı Salonuna kurulan Gönül Çarşısı, yardım eli uzatmaya devam ederken, Başkan Atlı konuyla ilgili olarak “Belediye binamızda bulunan bu oda eskiden belediye meclis toplantılarının yapıldığı salondu. Bizler artık toplantılarımızı vatandaşlarımıza açık bir şekilde, şeffaflık ilkemizi koruyarak gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden bu salonun Gönül Çarşısı olarak hizmet vermesi daha faydalı olacaktır.” dedi.

Temmuz ayında kurulan Gönül Çarşısı Kasım ayına kadar Babadağlı vatandaşlara kıyafet, yiyecek, kırtasiye malzemesi ve oyuncak temin etti.

Editör: TE Bilişim