Cumhuriyet Halk Partisi'nde ilçe kongreleri başladı. Bugün saat 11:00'da Kale ilçesinde başlayan ve Süleyman İnce'nin güven tazelediği kongrenin ardından ikinci durak Babadağ oldu.

İlçe Başkanı Mehmet Altınöz'ün tek aday olarak katıldığı ilçe kongresinde parti kurmayları da hazır bulundu.

İlçe kongresine, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı'nın yanı sıra Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, İl Başkanı Mahir Akbaba, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Akdemir, Pamukkale İlçe Başkan Adayı Arda Arpacı ve İl Başkan Adayı Bülent Gökce katıldı.

Divan kurulunun kurulmasının ardından faaliyet ve hesap raporları oy birliği kabul edildi. 

KAZANANLARLA YOLA DEVAM

Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede konuşan Belediye Başkanı Ali Atlı "Uzun süredir devam eden uyumlu çalışmanın meyvesini 31 Martta yerel yönetimleri kazanarak topladık. Bu çalışmamızda Mehmet Altınöz başkanımla oyan uyumumuz çok önemliydi. Kazanan ve kazandıran ilçe başkanı ile yola devam etmemiz önemliydi. Kongre sürecinin hepimize hayırlı olmasını umuyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Mehmet Altınöz ise "Uzun ve zorlu çalışmalar sonrasında, önce genel seçimlerde Muharrem İnce'nin 1001 oy fazla almasını sağladık. Ardından ilçe belediyesini kazandık. Yeni dönemde hedefimiz, ilçe belediyesinin uzun yıllar CHPli olmasını sağlamak ve Büyükşehiri de kazanmak olacak" dedi.

Seçim süresi boyunca kendilerine destek olan parti kurmayları ile belediye başkanlarına plaket veren ilçe başkanı Mehmet Altınöz, kendisine inanan ve güvenen herkese teşekkür etti.

Dilek ve temennilerin belirtildiği konuşmaların ardından yapılan kapalı oylamada kullanılan 40 oyun tamamını alan Mehmet Altınöz ve yönetimi güven tazeledi.

Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongrelerinin üçüncüsü yarın Merkezefendi'de gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilişim