Babadağ Belediyesi Halk Günü toplantılarıyla vatandaşlarla buluşacak. Belediye Başkanı Ali Atlı mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

Sosyal belediyecilik ile vatandaşların sorunlarına derman olmak için kolları sıvayan Babadağ Belediyesi, Halk Günü toplantılarıyla Babadağ’ın tüm mahallelerinde dert dinleyecek. Vatandaşların her türlü sorunlarını yerinde dinleyerek sorunu kaynağında çözme ilkesiyle hareket eden Başkan Atlı vatandaşların misafiri olacak.

Mahallelere konuk olarak gidecek olan Başkan Atlı Halk Günü toplantılarını Bekirler Mahallesi’nde sürdürecek.  Seçimden önce verdiği sözleri teker teker yerine getiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı vatandaşlarla projeleri hakkında sohbet edip fikir alışverişinde bulunacak.

“DERMAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”

Halk Günü’nün belediyede değil halkın ayağına giderek yapılması gerektiğini belirten Başkan Atlı sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde vatandaşlarla her zaman buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Atlı “Seçim kampanyamız sürecinde belirttiğimiz gibi insan odaklı ve ortak akılla yönetilen bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Derman belediyecilik ilkesiyle, sorunlara çözüm üreten, dertleri yerinde dinleyen ve her projesi için halktan görüş alan yönetim şekliyle hareket etmeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu toplantılarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

27 Haziran’da Bekirler Mahallesi’nde Köy Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Atlı Bekirler Mahallesi sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyecek. Her türlü soruna derman olmak için yapılan Halk Günü Toplantıları Babadağ’ın diğer mahallelerinde sürecek.

Editör: TE Bilişim