Denizli’nin Bababağ İlçesi’nde CHP’li Belediye Başkanı Ali Atlı’yı, AK Parti ve MHP ilçe yönetimleri ziyaret etti. Ziyarette Babadağ için el birliği ile hareket edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Babadağ’da Belediye Başkanı ve siyasi partilerin ilçe yönetimlerinden örnek bir davranış gerçekleşti. İlçenin CHPli Belediye Başkanı Ali Atlı’yı AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçamaz, MHP İlçe Başkanı Seyit Karademir ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Ziyarete ilçe başkanlarının yanısıra ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Örnek ziyarette Babadağ için yapılabilecekler fikir alışverişinde bulunulurken, herkesin önceliğinin “Babadağ” olduğu belirtildi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Önceliğimiz Babadağ ve Babadağ halkı. İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti zaten ittifak ortağımız, İlçe meclisimizde grubu bulunan MHP ve AK Parti yönetimleri de nazik ziyaretleri ile bizi onurlandırdı. Babadağ için herkes elini taşın altına koymaya hazır. Daha güzel bir Babadağ için çalışmalarımıza destek vermek vermek isteyen herkesi kapsayan derman belediyeciliği anlayışı ile hareket edeceğiz. Hepimizin önceliği Babadağ” dedi.

Editör: TE Bilişim