Denizli Haber - Babadağ’da Cumhuriyetimizin 102. yılı, büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Sabah saatlerinde Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninin ardından, kortej yürüyüşüyle tören alanına geçilerek Cumhuriyet Bayramı programı icra edildi.
Kutlamalara, ilçe protokolü, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genciyle yaşlısıyla tüm Babadağ halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşen programda, Cumhuriyet coşkusu tüm ilçeyi sardı.
Tören kapsamında, çeşitli branşlarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Öğrencilerin bayram için hazırladığı şiirler, halk oyunları ve gösteriler büyük beğeni topladı.
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun. Bu anlamlı günü büyük bir birlik ve coşkuyla kutlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Nice 102 yıllara!” ifadelerini kullandı.
Kutlama programı, vatandaşların alkışları ve bayraklarla süslenen kortejin coşkusuyla sona erdi.