Denizli Haber - Hafta sonu esnaf gezisine çıkan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilk olarak  sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafıyla biraraya gelren Başkan Şevik,burada esnafla sohbet etti. Esnafın sorun ve çözüm önerilerini de dinleyen Başkan  Şevik, beledile çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Buldan Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırması ve  restorasyon uygulamasının yapıldığı örnek sokaklardan olan Dokuma Pazarı Sokağı'nı da gezen Başkan Şevik,  esnafa bol kazançlar diledi.   

 TARİHİ SOKAK YENİDEN CANLANACAK

Dokuma Pazarı Sokağı'ndaki tarahi fırını restore ederek    Sanat Tasarım Atölyesi olarak hizmete açan Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğretmeni Pınar Başar  ve eşi Gürkan Başar'ı ziyaret eden Başkan Şevik,  çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan  Şevik, "Bir dönem  ilçemizin en hareketli pazarının kurulduğu  sokağımızı yeniden  canlandırmak istiyoruz.  Sanat atölyesi ve Buldan'ınımızın yöresel ürünlerinin satıldığı mağazaları burada açarak, turizme katkı sağlayan  girişimcilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum burası yeniden eski canlılığına kavuşacak" dedi.

Editör: TE Bilişim