Denizli Haber - Farklı branşlarda organizasyonlara ev sahipliği yapan Denizli’de yerel liglerde şampiyonlar da belli olmaya başladı. Vali Recep Yazıcıoğlu spor salonunda devam eden Basketbol U18 kızlar şampiyonasında kazanan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı oldu. 4 takım ve 40 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Gençlik Hizmetleri Basketbol Takımı finalde mağlup olarak ligi ikinci olarak tamamladı Geçen hafta U16 kategorisinde de şampiyon olan Merkezefendi Basket, şampiyonluk geleneğini sürdürdü.

ÖDÜL TÖRENİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Final müsabakası sonrasında düzenlenen ödül töreni esnasında parkede renkli görüntüler yaşandı. Doğum günü olan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı oyuncusu Doğa Su Orcan’a sürpriz doğum günü yapılarak pasta kesildi. Doğa Su Orcan’ı,  çifte mutluluk yaşadığı bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, şampiyon sporcunun yeni yaşını tebrik ederek kendisine adının yazılı olduğu Milli takım forması hediye etti.

MERKEZEFENDİ DİREK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA

Geçen sene ve bu sene gösterdiği başarılı performansla büyük başarı yakalayan U16 Merkezefendi Belediyesi Basket takımı şehrin puanına yaptığı büyük katkıdan dolayı bölge şampiyonalarını direk geçerek Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi temsil etme hakkı kazandı. Turnuvayı ikinci bitiren Gençlik Hizmetleri takımı ise bölge finallerinde ter dökecek.

Üst kategorilerde toplamda 48 takım ve 528 sporcunun müsabakaları şubat ayında tamamlanacak.

İLMAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynanan final müsabakasını takip eden İlman şampiyonlara ödüllerini takdim ederken turnuvaya katılan kulüplere teşekkür ederek bölge ve Türkiye şampiyonasına katılacak sporculara başarılar diledi.

İşte Dereceye Giren Kulüpler

1-      Merkezefendi Belediyesi Basket

2-      Gençlik Hizmetleri Basketbol Takımı

3-      Denizli Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Tahir Aygün