Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu, Sarıkamış Harekâtı’nın 102. yıl dönümünde, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu tarafından anma programı düzenlendi.

Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Yüksekokul Müdürü Yrd . Doç. Dr. Ali KAYA, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Hakan Cantürk yaptığı açılış konuşmasında, son zamanlarda ülkemizde meydana gelen hain terör saldırılarına vurgu yaparak, bu saldırılar karşısında vatanımıza ve bayrağımıza, birlik ve beraberlik içinde sonuna kadar sahip çıkmamız gerektiğinin altını çizdi. Cantürk, gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin, öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygularının gelişmesi ve ülkemiz için yapılan fedakârlıkların farkına varılması açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler ve türküler okundu. Sarıkamış Şehitleri anısına hazırlanan kısa film gösteriminin ardından program, şehitler için okunan dua ile sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim