Bekilliler Kalkınma ve Dayanışma Derneği, hemşerileri yararına sürdürdüğü hizmetlerine her gün bir yenisini daha ekliyor.

SEVİM SAY

32 yıl önce İnşaat Mühendisi Osman Besli tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Bekilliler Kalkınma ve Dayanışma Derneği, faaliyetlerine ara vermeden devam ederken hemşerileri için hizmetlerini arttırarak sürdürüyor.

Bekilliler Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Cıbaroğlu, 13 Ocak 2019 tarihinde dernek başkanlığını üstlendiğini belirtirken, derneğin faaliyetleri hakkında şunları söyledi : “Derneğimiz dört yıldan bu yana, Bekillili olup başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs temin ediyor. Dört yıl önce 6 öğrenciye burs verme imkanımız varken, bu sayı 2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde 27 öğrenciye ulaştı. Her öğrenciye 200 lira burs veriyoruz. Bunu da Nisan ayında düzenlenen Bekillililer Gecesi ve Mayıs ayında düzenlenen Katmer Günü etkinliklerinden elde edilen gelirle öğrencilerimize sağlıyoruz. Öte yandan Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi’nin onayıyla Cumartesi günleri dernek binamızda takı kursu düzenleniyor. Ayrıca hasta ve yaşlı büyüklerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. İletişim, ilk yardım, Bekilli ve çevresi görsel sunum, diş sağlığı ve bakımı hizmetlerini de aksatmıyoruz. Dernek yönetiminde yer alan Müşerref Güngörmüş, Ali Çomak, Huriye Peker Şimşek ve Hasan Yıkar her türlü hizmet ve destek de özveriyle çalışıyorlar. Bu nedenle yönetim olarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hemşerilerimiz için hizmetlerimiz el birliği içinde artarak devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim