Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli Beyağaç ilçesi'ne gitti.

İlk olarak Beyağaç Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Muhammet Özyüksel, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen görüşmede Vali Karahan Kaymakam Özyüksel’den ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Beyağaç Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Beyağaç İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve belediye personeli tarafından karşılandı. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ziyarette Vali Karahan'a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Beyağaç ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Beyağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Hasan Karahan okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek, okulda gerçekleştirilen eğitim – öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim