Bilnet Okulları yaz okulu kayıtları başladı. 4-14 yaş grubunu kapsayan yaz okulunda eğitimler 17 Haziran’da başlayacak.

Bilnet Okulları yaz okulu 4-14 yaş aralığı öğrenciler için düzenlenecektir. Hafta içi hergün 09.00-17.00 saatleri arasında öğrenciler okulda eğitim alacak. 2 periyottan oluşan yaz okulu programının 1. periyodu 17 Haziran - 12 Temmuz, 2. periyod ise 16 Temmuz - 9 Ağustos aralığını kapsıyor.

3 öğün yemek programının da olduğu yaz okulu programına tüm öğrencileri davet eden Bilnet Okulları birbirinden eğitici programları, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile tüm öğrencileri bekliyor.

Bilnet Okulları Kampüs Müdürü Tuğba Yeşilpınar adına , yaz okulu kampını Denizli'deki tüm öğrencilerin eğitim hayatında yararlı olacak olan akademik ve sosyal gelişimlerinin yanı sıra bilim ve kültür gezilerinin de olduğu, çocukların her yönden gelişimine faydalı sosyal ve kültürel faaliyetleri içeren bir program düzenliyor. Öğrencilerin hepsi bu kamp programı sayesinde pozitif yönde gelişim sağlayacakları bir yaz geçirecekler. Bilnet Okulları profesyonel bilgi birikimine ortak olmak adına tüm öğrencileri kampa davet etti.

Editör: TE Bilişim