Denizli Haber- Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP adayı olarak girdiği 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde aldığı yüzde 34,11’lik oy oranı ile yeniden başkan seçildi. 3’üncü kez başkanlığa seçilen Başkan Çelik, Çardak İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

Başkan Çelik’in mazbata törenine Örgütlerde Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Aydın, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kerem Can Terzi ve CHP Denizli İl Yöneticisi Coşkun Sarıca, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

A W175939 01

‘BOZKURT’LA GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

İlk günkü heyecanla devam ettiklerini belirten Çelik, “Tabi ki devir teslimimiz yoktu. bu 3.dönemimiz. Şu anda Denizli’nin kıdemli belediye başkanı oldum. Artık ustalık dönemindeyiz. Yeni dönemde de büyük işlere imza atacağız. Bozkurt’u Denizli’nin en güzel ilçesi yapacağız. Bozkurtlular hizmete doyacak. Şimdi mazbatamızı aldık. Arkadaşlarımızla ilk toplantımızı yaptık. Şimdi meclis üyesi arkadaşlarımızla ilk toplantımızı yapacağız. Mutluluğumuz heyecanımız biraz daha fazla. Biz bismillah dedik başladık. Bozkurt için yapacak çok şeyimiz var. Bozkurtla güzelleşmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çelik'e Mecidiye Mahallesinde sıcak karşılama Çelik'e Mecidiye Mahallesinde sıcak karşılama

A W175939 06

Editör: Tahir Aygün