Denizli Bozkurt Belediyesi, kadınlara yönelik Zumba Kursları düzenliyor. 1 Şubat Çarşamba günü başlayacak olan kursa, Belediye Başkanı Birsen Çelik ile birlikte 37 kadın katılacak. Zumba, pilates gibi birçok alanda kurslar düzenlendiklerini belirten Başkan Çelik, böylelikle hem atamayan spor öğretmenlerin bilgilerinden yararlanmış, hem de kış aylarında evlerine kapanan Bozkurtlu kadınların sosyalleşmesini sağlamış oluyoruz. 

PAMUKKALEHABER

Bozkurt Belediyesi kadınlarına yönelik Zumba Kursları düzenliyor. 1Şubat Çarşamba günü başlayacak olan kurslara, Belediye başkanı Birsen Çelik ile birlikte 37 kadın katılacak. Kursların İnceler gibi mahallelerde devam edeceğini söyleyen Başkan Birsen Çelik, Sağlık yaşam ve Bozkurtlu kadınların sosyalleşmesi için bir dizi kurslar açtıklarını Zumba Kursu’nun bunlardan biri olduğunu belirtti. Bozkurtlu kadınlar, Latin danslarından ilham alan ve bol kalori harcatan dans ve fitness egzersizi olan Zumba Kursuna yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çelik, “Kadılarımız istiyor biz yapıyoruz” dedi.



“ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİN BİLGİSİNDEN YARARLANIYORUZ”
İlçede çok sayıda atanamayan beden eğitimi öğretmeni bulunduğunu hatırlatarak, “Eğitim Fakültesi'ne bağlı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ilçemizde idi. Sonradan PAÜ Kampüsüne taşındı. Bu dönem içerisinde ilçemizden bu bölümden mezun olan çok sayıda gencimiz var. Bunlar atanamayan gençler. Belediye olarak bu gençlerimizi değerlendirmek ve bilgilerinden yararlanmak istiyoruz. Bugüne kadar pilates, tenis, gibi spor dallarında kurslar açtık. Şimdide kadınlara yönelik Zumba kursunu başlatıyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim