AK Parti Bozkurt ilçe kadın kolları başkanı Türkan Yurtsever’e Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube tarafından teşekkür belgesi verildi.

Geçtiğimiz Mart ayında, AK Parti Bozkurt ilçe kadın kolları kahvaltıdan elde ettikleri 9 Bin 590 lirayı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi hesabına bağışlamışlardı.

Yaşanan örnek davranışın ardından dün Bozkurt Kaymakamlığında düzenlenen törenle kadın kolları başkanı Türkan Yurtsever ve kadın kolları yönetimine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu dernek yönetimleri adına Türkan Yurtsever'e Bozkurt Kaymakamı Murat Acar'ın takdimleriyle ay yıldızlı bayrağımız ve teşekkür belgesi takdim ettiler.

Bozkurt Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene, Kaymakam Murat Acar, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Eda Şen, AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: TE Bilişim