Denizli Haber - Öğretmenler Günü nedeniyle İbrahim Filiz Çelebi İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda tören düzenlendi.  Törene, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Emniyet Müdürü Murat Kale, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen ile daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde, ilçede görev yapan öğretmenlerin zeybek gösterisi büyük beğeni topladı.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen yaptı.

Öğrenciler ve öğretmenler, hazırladıkları şiirleri okuduğu etkinlikte, emekli öğretmenler adına konuşmayı ise emekli öğretmen İbrahim Çelebi yaptı.  Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arası düzenlenen  “Öğretmen” konulu şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri,  protokol üyeleri tarafından verildi.

Emekli olan öğretmenler ise teşekkür plaketini Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in elinden aldı.  Başkan Şevik, “Hizmet süreleri içersinde başarılı ve özveriyle çalışmış, yüzlerce öğrenci yetiştirmiş ve emeklilik talebinde bulunarak emekliliğe ayrılmış olan öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Başkan Şevik,  geleceğin hazırlayıcıları, gelecek nesillerin ilim ve irfan kaynağı  tüm öğretmenlerin , 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Editör: TE Bilişim