Buldan Belediyesi, ambulans ve itfaiyenin giremediği dar sokaklara alternatif yollar yaparak çözüm üretiyor.   Bahadır Sokak’ta devam eden ambulans ve itfaiye yolu çalışmaları, vatandaşları da rahat nefes aldırdı. 

Buldan Belediyesi’nin kısa bir süre önce başladığı, Bursa Mahallesi ile Çarşı Mahallesi’nin ulaşımını kolaylaştıracak ambulans ve itfaiye yolu yapım çalışmaları devam ediyor.   Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan 50 metre uzunluğunda yol,  mahalle sakinlerini de rahat bir nefes aldırdı.  Yol ve yol kenarına çekilen 2 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çalışmasının tamamlanması halinde yolun trafiğe açılacağı öğrenildi.

“BİZİM İÇİN HAYATİ ÖNEM ARZ EDİYOR”

Çarşı Mahallesi Bahadır Sokak’ta ikamet eden Abdullah Taşlı bu yolun vatandaşlar için çok önemli olduğunu söyledi. Uzun zamandan beri bu yolun yapılmasını istediklerini söyleyen Taşlı, “Ben aynı zamanda muhtar azasıyım. Yıllardan beri bu yolun yapılmasını istiyoruz.  Bu yol sayesinde hem Bursa Mahallesi ile Çarşı Mahallesi’ni birbirine bağlayacak, hem de itfaiye ve ambulansın girmediği Bahadır Sokak sakinlerinin hayatını kurtaracak.  Sokağa ambulans giremediği için hastalarımızı taşımak zorunda kalıyorduk. Her an ‘ya bir yangın olursa’ korkusuyla yaşıyorduk. Bu yolun yapımına başlanması bizleri çok sevindirdi. Başkan Mustafa Şevik’e teşekkür ederiz” diyerek bu yolun insanların can güvenliğini de sağlayacağının altını çizdi. 

Editör: TE Bilişim