Ülkücü Medya’nın düzenlediği “En Başarılı MHP’li Belediye Başkanı Kim?” anketi sonuçlandı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 2008 oyla MHP’li 134 ilçe belediye başkanları arasında 6.sırada yer aldı.

Ülkücü Medya’nın internet üzerinden düzenlediği İl ve İlçe bazında En Başarılı MHP'li Belediye Başkanı Kim? Konulu anketi sonuçlandı. 94 bin 950 Ülkücü Medya okurunun katıldığı anket, MHP’li 10 İl, 134 İlçe, 88 Belde ve 1 Büyükşehir belediye başkanı arasında yapıldı.

Ülkücü Medya’nın açıkladığı anket sonuçlarına göre Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 2008 oyla ilçe belediyeleri arasında 6. sırada yer aldı.

10 İl Belediye başkanı arasında 29 bin 1 oyla birinci sırada Karaman Belediye Başkanı Savaş kalaycı olurken, İlçe Belediyeleri arasında ise 10 bin 64 oyla Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın oldu. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise 134 ilçe belediye başkanları arasında 2 bin 8 oyla 6. Sırada yerini aldı.

Anket sonuçlarını değerlendiren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “2019 yerel seçimlerin ardından 15 ay geçti. Ankete katılan vatandaşlarımız bizim bu zaman içerisinde yaptığımız çalışmalarımıza, sosyal belediyecilik anlayışımıza ve şeffaf belediyecilik ilkelerimizi değerlendirerek oy verdi. Bu anketi iyi okumamız gerek. Ben ankete katılan tüm Ülkücü Medya okur ve takiplerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim