Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüsü salgını döneminde ara verdiği mahalle ziyaretlerine, kaldığı yerden devam ediyor.  Fen İşleri Müdürü Adil Cabbaroğlu ve Mustafa Gegez  ile birlikte  ilk olarak Güroluk Mahallesi’ni ziyaret eden  Başkan Şevik, inşaatı devam eden sosyal tesis ve aşevi çalışmalarını yerinde inceledi. Burada Erdem ailesini ziyaret eden Başkan Şevik,  ev halkı ile bir süre sohbet etti.  Muhtar Mehmet Emirdağ ile birlikte sokakları gezen Başkan Şevik, eksiklikleri yerinde tespit etti.  

 HATİCE NİNEYE YARDIM ELİ

Yalçınkaya Mahallesi’nde Hatice Hazer’i evinde ziyaret eden Başkan Şevik,  yalnız yaşayan yaşlı kadının evinin temizlenmesi, boyanması ve eşyalarının yenilenmesi konusunda ekiplerine talimat verdi. Yalçınkaya Mahallesi Muhtarı İbrahim Başsarıoğlu ve mahalle sakinlerini dinledi, talepleri değerlendirmek üzere ekibiyle birlikte mahalleyi gezdi. 

Başkan Şevik daha sonra Buldan’ın eski yerleşim yerlerinden olan ve çok sayıda tescilli evin bulunduğu Girne Mahallesini Muhtar Kadir Başoğlu, Helvacılar Mahallesi’ni Muhtar selahattin Yeşildağ, Bursa Mahalesini ise Muhtar İbrahim Hotunluoğlu ile birlikte ziyaret etti.  Tescilli yapılarda oturan vatandaşlar evlerinin onarım ve tadilat yapamadıkları için evlerinin yıkılma noktasına geldiğini, can güvenliklerinin olmadığı yönündeki şikayetlerini de değerlendiren Başkan Şevik,  belediyenin proje konusunda gerekli desteği vereceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim