Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine  devam ediyor. Bu kapsamda Kadıköy Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Şevik,  Belediye birim amirleriyle birlikte mahallede yapılması planlanan sosyal tesis, düğün salonu  ve aşevi alanlarında incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"ATIL DURUMDAN KURTULACAK"

Kadıköy Mahallesi'ndeki atıl durumdaki düğün salonu  inşaatının tamamlanarak  mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını söyleyen Başkan Şevik, "Yarım kalan  düğün salonunun tamamlanması için çalışma başlattık. Burasını  yeniden değerlendireceğiz. Tamamlandığında, çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız" dedi. Düğün salonu inşatının yanındaki çocuk oyun parkını da yenileneceğini söyleyen Başkan Şevik, Kadıköy'e  ikinci bir sosyal tesis yapılacağının da müjdesini verdi.

TAK YENİLENECEK

Kadıköy'ün Sarıgöl-Buldan  yolu üzerinde girişinde bulunan  TAK'ın yenilenmesi için  birim amirlerine talimat veren Başkan Şevik, "Kadıköy Mahallemizin girişindeki TAK'ı yenileyeceğiz. Ayrıca TAK çevresinde düzenleme yapacağız.  Mahalle mezarlığının duvarları ile  mescit duvarı boyanarak, Kadıköy girişini pırıl pırıl yapacağız" diye konuştu.

Kadıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Atalay'dan mahallenin sorunları ve talepleriyle ilgili bilgi alan Başkan Şevik, "Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyacını tespit ederken, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla mahalleye yapılacak hizmetlerin de istişaresini yapıyoruz.  Amacımız Buldan'ın sadece bugününe değil geleceğine de değer katmaktır" dedi.

ÇOCUKLARA OYUNCAK VE FORMA DAĞITTI

Kadıköylü Yüksel Güler'in  vefat eden  babası Durmuş Güler  adına  verdiği  hayır yemeğine katılarak  "Hayırlı olsun" dileklerini ileten Başkan Şevik, Kadıköy'de   çocuklara oyuncak, top ve forma hediye etti.

Editör: TE Bilişim