Denizli Haber - Buldan Belediyesi  Covid-19 ile mücadelesini aralıksız devam ederken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, toprak kayması sonucu vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden,  yolların bozulmasına neden olan  bölgelerde istinat duvarı çalışmalarını sürdürüyor.

 Buldan halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Yol açma ve genişletme çalışmalarımızın yanı sıra,  toprak kayması sonucu çevre kirliliğine ve yolların bozulmasına neden olan yol kenarına istinat duvarı örme çalışması yapılarak çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz. Yol güvenliğini ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini  sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından Gülalan Mahallesi’ne yapılan  taş duvar çalışması tamamlandı. İstinat duvarıyla, Dımbızlar, Hasanbeyler,  Kaşıkçı, Kurudere  ve Alandız yolu daha güvenli  hale gelmiştir” dedi.

İstinat duvarının tamamlanmasıyla mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı. Mahallede tehlike arz eden  yolun istinat duvarıyla birlikte daha güvenli hale geldiğini belirten mahalle sakinleri,  “Olası bir kaymayı önleyecek duvar sayesinde can ve mal kaybı yaşanmayacak. Artık geceleri daha huzurlu uyuyabileceğiz” diyerek Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim