Denizli Haber - Buldan AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Genel Kongresini,  Denizli Milletvekili Nilgün Ök, İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk’un katılımıyla gerçekleştirdi.  Yoğun programı nedeniyle kongreye katılamayan Başkan Şevik, kongrede  güven tazeleyen Başkan Aysel Mustak’ı  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Başkan Şevik,  “Aysel Mustak, nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerini,  tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

Buldan’da Cumhur İttifakı’nın uyum içerisinde devam ettiğini belirten Başkan Şevik, Buldan’ın, Türkiye’nin geleceği ve 2023 hedefi için ittifakın devam edeceğini vurgularken, Aysel Mustak ise daha güçlü kadınlar ve daha güzel bir Buldan için çalışacaklarını belirtti.  

Tek liste ile gidilen  Ak Parti İlçe kongresinde, Aysel Mustak  güven tazelerken yönetim kurulu  üyeliğine ise Sevim Aksüt, Ayşe Karcıer, Vesile Karatosun, Ümran Tozan, Fazilet Sağlık, Emine Onat, Nurcan Yazıcıoğlu, Hülya Başişçi, Şenay Demirbaş, Tuğba Küçüktunç, Tülin Özyurt, Hümeyra Ok, , Ceyda Başçakır, Nevin Ertan, Nedime Tarak, Filiz Ilgın, Seval Bağrıaçık, Sevil Püye, Fadime Aktaş, Hediye Özyurt, Sevim Erkaraca ile Hülya Çoban seçildi.

Editör: TE Bilişim