Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar ile Denizli’nin plaka kodu olan "20"nin yan yana geldiği 2020 yılı Denizli Yılı ilan edilerek, Denizlilerin katılımı ile 2020 Denizli Yılı’na özel logo belirlenmişti.

Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri bir kez daha ulusal ve uluslararası gündeme taşınarak şehrin ekonomisine katkı sağlanması hedeflenen 2020 yılında, tarihi, kültürü, tekstili, tarımı ve doğal zenginlikleriyle Denizli’nin önemli turizm ilçelerinden biri olan Buldan’da da tanıtım atağı başlatıldı. Eko-turizm destinasyonlarını belirlemek adına önemli çalışmalara imza atan Buldan Belediyesi, hazırlattığı 2020 Denizli Logolu ahşap saatleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere tüm meclis üyelerine hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli yılı ilan edilen 2020 yılı logolu saatlerin Denizli ve tüm ilçelere şans getirmesi dileğinde bulunarak, “Denizli turizminin göz bebeği olan ilçelerden biri de Buldan’dır. Buldan turizmine yapılacak her yatırım Denizli turizmine ve ekonomisine olumlu etkileyecektir. Biz Buldan Belediyesi, Buldan Kaymakamlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ilçemizin, dolayısıyla Denizli’nin tanıtımına katkı koymaya hazırız. 2020 yılının Denizlimiz ve tüm ilçelerimiz için atılım yılı olmasını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim