Denizli Haber - Buldan’da Sağlık çalışanları ile 90 yaş üstü vatandaşların aşılama çalışmaları tamamlanarak, 65 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanmasına başlandı.  65 yaş üzeri hasta ve yatalak olan vatandaşları evlerinde aşılayan Toplum Sağlığı görevlileri, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i de makamında ziyaret etti.

Devlet üst düzey yöneticilerini aşılamaya davet eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, belediye başkanlarının aşılarını yaptırarak halka örnek olması çağrısı üzerine Belediye Başkanı Mustafa Şevik de Kovid-19 aşısı oldu. Önce genel sağlık durumu ile ilgili Başkan Şevik’ten bilgi alan Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri,  tansiyon ve nabız ölçümünün ardından aşıyı yaptı.  Aşı sonrası 15-20 dakika içerisinde gelişebilecek ani ve ciddi reaksiyonlar oluşabilme ihtimali göz önünde bulundurularak gözlem altıda tutulan Başkan Şevik,  sağlık çalışanlarından Buldan’daki aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Şevik“Öncelik sağlıkçılarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim