Denizli Haber - Buldan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelere yakacak yardımında bulunuyor.  Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde budanan ağaçlardan elde edilen odunlar,  küçük parçalar halinde hazırlanıp ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.  

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “ Bir taraftan ilçe genelindeki ağaçları gençleştirmek, şekil vermek ve hastalıktan kurtarmak amacıyla başlattığımız budama çalışmaları ilçe genelinde devam ederken, diğer taraftan ise budanan ağaçların odun kısımları ayrılarak küçük parçalar halinde çuvallar içerisinde hazırlanıp, mahalle muhtarlarımızla birlikte tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor” dedi. 

Başkan Şevik, geçtiğimiz yıl 400 haneye 4 bin 800 çuval odun yardımında bulunulduğunu belirterek, “Bu kış ta yardımlarımız devam ediyor. Yalnızca yakacak yardımıyla değil, gıda, eşya ve ev tadilatı gibi desteklerle de vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret ediyoruz, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim