Denizli’de düzenlenen iller arası Aybars Kılıçhan lig karşılaşmalarında ikincilikle Buldan’a dönen Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Başkan Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Başkan Şevik, karateci minikleri başarılarından dolayı kutlarken, Milli takım seçmeleri için Gaziantep’e gidecek olan sporcuları da başarılar diledi.



Denizli, bir dönem Türkiye Karate Federasyonu (TKF) başkanlığını yürüten ve 2016 yılında yılında hayatını kaybeden Aybars Kılıçhan adına düzenlenen İller arası Lig karşılaşmalarına Buldan’dan Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Mustafa Berkay Şaban Sarıoğlu, Osman Coşan ile Melisa Çiçeker katıldı. İlyler arası Karate lig karşılaşmalarını Türkiye ikincisi olarak tamamlayan Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir ile birlikte Başkan Şevik’i ziyaret etti. 
Başkan Şevik, genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Ayrıca 27-30 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Müsabakalarına katılacak olan Osman Coşan ile Mustafa Sarıoğlu’na başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim