Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral ile birlikte, minibüs esnafını ziyaret etti. Minibüs esnafının sorunlarını dinleyen Şevik, yeni otogarın da müjdesini verdi. Projeleri arasında yer alan yeni otogarın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyleyen Şevik, “Terminal projemizle ayrıca Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Sanat Merkezi de yapılacak” dedi.

Seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’e destek vermek amacıyla ilçeye ziyaret eden MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, minibüs esnafı ile biraraya geldi. Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ile belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda, minibüs esnafı sorunlarını anlattı.

75 üyesi bulunan S.S. 16 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kırık, otogarda meydana gelen hırsızlık olaylarının esnafı bezdirdiğini söyledi. Otogar ile ilgili sorunlarını anlatan Kırık, “Bu otogar Buldan’a yakışmıyor” dedi.

Şevik’e destek istedi esnafın sorunlarını dinleyen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Sorunlarınızın çözümü Mustafa Şevik ve Osman Zolan’da. Şevik’i tanıyorsunuz, yaptıkları hizmeti biliyorsunuz. Buldan’ın 5 yıldan beri hizmet almadığını da biliyoruz. Önümüzdeki 4.5 yıl hiç seçim yok, 31 Mart seçimlerini iyi değerlendirmeniz ve oyunuzu ona göre kullanmalısınız” diye konuştu.

Yeni otogar müjdesi Projeleri arasında yeni otogar ve kültür merkezi projesinin olduğunu açıklayan Cumhur İttifakı MHP Adayı Mustafa Şevik, minibüs esnafına müjde verdi. Şevik, Yeni Otogar projesi ile ilgili şunları söyledi: “Buldan’ın moder bir otogara ihtiyacı var. Bizim gündemimizde de vardı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’da gündemine aldı. Otogar projesi içerisinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Sanat Merkezi de yapılacak. Burası sinema ve tiyatro gösterileri dışında düğün salonu olarak da hizmet verecek.”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Adayı Mustafa Şevik ile partililer, otogar içeriside bulunan Büyükşehir İtfaiyesini ziyaret etti. Katılımcılar, itfaiye ekiplerine yangınsız günler dileğinde bulunarak otogardan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim