Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, projelerini açıklamaya devam ediyor.  Buldan’da  engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak özel alanlar inşa edileceğini açıklayan Şevik, Engelsiz Spor Salonu ve Engelsiz Park projelerini hayata geçireceğini söyledi.

31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde son viraja giren başkan adayları çalışmalarını da hızlandırırken Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, projeleriyle  rakiplerine fark atıyor. Seçim çalışmaları kapsamında projelerini de ard arda açıklayan Şevik’ten engelli vatandaşları da sevindirecek müjde geldi. 

“Engelleri kaldıracağız”
Belediyeciliğin en önemli hizmetlerinden biri de sosyal belediyecilik, hayatın içinde olan belediyecilik  olduğunun altını çizen Şevik, “Bu dönem çok farklı projelere imza atacağız. Buldan’da yaşayan engelli vatandaşlarımıza yönelik de bir dizi projelerimiz hazır. İlk etapta Büyükşehir Belediyesi’nde desteği ile Buldan’da Engelsiz Park ve Engelsiz Spor Salonu’nu hizmete geçirmeyi planlıyoruz. Buldanlı engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi  için önlerindeki engelleri bir bir kaldıracağız” dedi. Buldan’ı çocuğu, genci, yaşlısı ve engellileriyle birlikte  yeniden inşa edeceklerini vurgulayan Şevik, “Önümüzdeki  5 yılın kazananı  Buldan olacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim