Denizli Haber - Buldan Belediyesi, koronavirüs vakası tespitinin ardından başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Daha önce püskürtme yöntemi ile vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazaryeri, parklar, cadde ve sokaklar ile kamu binalarının yanı sıra karantina altındaki binaları, camileri dezenfekte eden Belediye Ekipleri,  son günlerde kullandıkları buhar yöntemiyle Kovid-19 ile daha etkin mücadele gerçekleştiriyor.

Salgın dönemi bitene kadar bu çalışmaların belirli periyotlarla devam edeceğine dikkat çeken Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Buldan Belediyesi olarak ilk günden bu yana pandemi ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz üstün bir gayretle halkın yoğun olarak kullandığı, temasın yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Cami, taksi durakları, park-bahçe, pazaryeri ile kurum ve kuruluşların hizmet binalarında dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor.  Daha önce püskürtme ile yaptığımız dezenfeksiyon işlemini, buhar yöntemiyle devam ediyoruz. Böylelikle hem Kovid-19 ile mücadelede yoğun mesai harcayan ekibimizin işini bir nebze olsun kolaylaştırmış olduk, hem de daha etkin mücadele gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ekiplerimiz görevinin başında

Buldan’da ikamet eden ve Koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan, risk grubunda olan vatandaşların ihtiyaçlarına yardım etmek için Belediye ekiplerinin her daim hazır olduğunu hatırlatan Başkan Şevik, “Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günlerinde belediye ekiplerimiz, görevlerinin başında olacak.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Buldan halkının evlerinde huzurlu bir hafta sonu geçirebilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlarımız, acil durum ve ihtiyaçları için belediyemizin 0 258 431 31 40 numaralı telefonundan  Zabıta Müdürlüğüne ulaşabilir.  Bizim vatandaşlarımızdan ricamız, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim