Ülkemizde de ciddi risk oluşturan ölümcül virüs olarak bilinen korona virüse karşı, etkin bir mücadele başlatan Buldan Belediyesi, önlemlerini artırarak devam ediyor. Bütün dünyada birçok meslek grupları evlerine çekilip kendilerini korumaya alırken belediye personeli, ilçede yaşayan vatandaşların huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için özverili şekilde devam ediyor. Kamu hizmetine devam eden Buldan Belediye personeline destek ise Buldanlı işadamından geldi.

İlayda Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Kaymak, antibakteriyel kumaştan ürettiği maskeleri, ücretsiz olarak Buldan Belediyesi’ne teslim etti. Maskeler, Bir taraftan kamu hizmetlerini devam ederken diğer taraftan da korona virüsle mücadeleyi sürdüren Buldan Belediye personelinin kullanımına sunulacak.

Virüsün gündeme geldiği ilk andan itibaren kriz merkezi oluşturarak etkili bir mücadele yürüttüklerini vurgulayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "İlçemizin ana arterlerinde, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerimizde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Şimdide dış mahallelerimizde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Belediye hizmetlerimizin aksaması için personellerimizin işine devam etmesi gerekiyor. Personelimizin sağlığı için tüm önlemleri aldık. İlçemiz işadamların Şadi Kaymak, antibakteriyel kumaştan ürettiği maskeleri Belediyemize ücretsiz olarak teslim etti. Ben Buldan belediye personelimiz ve Buldan halkı adına kendisine teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim