Buldanlı Karate öğrencisi olan 10 yaşındaki Melisa Çiçeker, çıktığı her maçtan galibiyetle ayrılıyor. Bugüne kadar 9 altın 2 gümüş madalya kazanan Melisa’nın hedefi milli takıma seçilmek.  Değişik illerde gerçekleştirilecek olan milli takım seçmelerine katılması için sponsora ihtiyacı var.  

PAMUKKALEHABER

Buldanlı karate öğrencisinin başarısı konuşuluyor. Daha 10 yaşında olmasına rağmen 9 altın 2 gümüş madalya kazanan başarılı sporcu Melisa Çiçeker’in hedefi milli takıma seçilmek.



Son olarak Antalya’da gerçekleştirilen Akdeniz kupası karşılaşmalarında hem kendi kategorisinde hem de açık sıklet müsabakalarında 6 maçın 5’ini alan, ancak final karşılaşmasını 2.cilikle tamamlayıp gümüş madalya ile Buldan’a dönen Melisa Çeliker’in hedefi, ileriki günlerde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine katılmak

DESTEĞE İHTİYACI VAR
Melisa Çiçeker’in karate hocası Suat Özdemir, Buldanlıyız.biz’e yaptığı açıklamada il dışındaki müsabakalara katılmak için sponsora ihtiyacı olduğunu belirtiyor. Özdemir “Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine katılmak için daha önümüzde 4 maçımız var. Melisa’ya Buldanlı destekler var. Ancak bu destekler yetersiz kalıyor. Melia için sponsora ihtiyacımız var” dedi. 
 

Editör: TE Bilişim