Geçtiğimiz günlerde Denizli’nin Buldan İlçesi’nde evi yanan ve hiçbir eşyası kurtulamayan Aysel Çakır için Denizli’de oturan yardım sever Raziye Akışık yardım eli uzattı. Akışık, başlattıkları kampanyayla hayırseverleri yardım eli uzatmaya davet etti.

Geçtiğimiz günlerde ormanda çalışırken evinin yandığını haber alan ve eşi Hüseyin Çakır’la evlerine gittiklerinde tamamen yandığını ve hiçbir eşyalarının kurtulmadığını görünce üzüntüden kahrolan Aysel Çakır’a Denizli’de oturan yardımsever Raziye Akışık yardım eli uzattı. Buldan İlçesi Alandız mahallesinde evleri yanan Çakır ailesini ziyaret eden Raziye Akışık yardım toplamak için gerekli girişimlere başladı.

Yanan evin yerine yeniden bir ev yapmak istediklerini belirten Raziye Akışık “Öncelikle Aysel Teyze ve Hüseyin Amcanın kış gelmeden başlarını sokabilecekleri bir ev yapmak istiyoruz. Bu amaçla Buldan Kaymakamımız Murat Sarı’yı ziyaret ederek Sosyal Yardımlaşma Vakfından bir miktar yardım talebinde bulunduk. Kendileri yardım edebileceklerini ifade etti. Buradan gelecek para ile birlikte hayırseverlerimizde destek vereceklerini dile getirdiler. Artık bu işi yapmak için kolları sıvadık. Tüm hayırsever kardeşlerimizi Aysel Teyzemizin acılarını dindirmeye davet ediyorum. Evi bir an önce bitirmek için herkesten yardım bekliyoruz. Maddi, manevi yardımlara ve ayrıca inşaat malzemesine ihtiyacımız var. Yardım etmek isteyen hayırseverlerimiz 0-507-307 0710 no lu telefondan bilgi alabilirler. Ben herkese şahsım ve Çakır ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi. Raziye Akışık ayrıca inşaatta kullanılmak üzere 4000 adet yığma tuğla, 150 torba çimento, 60 torba kireç, 2000 adet kiremit, 80 adet omurga, 100 adet bacalık tuğla, 50 kilo çivi, 500 kilo demir ve 40 ton kum ihtiyaçları olduğunu belirtti.

KAYNAK: Buldanyaşam.net

Editör: TE Bilişim