31 Mart Yerel Seçim Çalışmaları kapsamında Denizli’ye gelen MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Buldan’da partisinin belediye başkan adayı Mustafa Şevik için oy istedi.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Buldan’a geldi. Buldan’da, partililerle biraraya geldi. Sabah saatlerinde Buldan’a gelen Özdemir, Grand Buldan Otel’de düzenlenen toplantıda partililerle buluştu.  Özdemir’i, Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, İl Başkanı Cafer Birtürk, İlçe Başkanı Yeşim Çankır, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk eşlik etti. 

KALABALIĞA BALKONDAN SESLENDİ

Kayseri Milletvekili Özdemir,  katılımın yoğun olması nedeniyle konuşmasını otelin balkonundan yaptı.  Özdemir, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimleri Türkiye’nin bekası açısından önem arz ettiğini dikkat çekerek, “Çünkü yeni sistemimizin kurum ve kurallarıyla beraber inşası devam ederken bunun sizler nazarında, sizlerin onayı ile sizlerin desteği ile yine sizlerin dualarıyla devamlılığının sağlanması seçim sonuçlarıyla beraber büyük önem arz ediyor. Elbette göreve gelecek olan yerel yöneticilerinde cumhur ittifakıyla uyumlu çalışmasının bu anlamda ülkemiz açısında milli bekamız açısından taşıdığı önemde son derece fazladır” dedi.

Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla İstanbul Taksim'de bir araya gelen kadın grupların, okunan ezana ıslık ve sloganlarla yaptıkları saygısızlık yaptığını ileri sürerek, “.Bizim değer verdiğimiz, esas kabul ettiğimiz kutsallarımız vardır. ‘Ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez’ dedik. İstanbul’da ezanı ıslıklarlarken bir terör örgütünün uzantısı çıkıyor Kürdistan’da biz kazanacağız diyor. Biz ki Türk milletinin milli birlik ve bütünlüğünü korumakta kararlıyken, bir Zillet İttifakı adı altında buluşup Türkiyeli seçmenlerin karşısına çıkmış durumda.  Bunlar birlikteliğimizden rahatsız olduklarını her fırsatta ifade ediyorlar buna fırsat vermeyeceğiz. Vereceğiniz her helal oyun Türkiye’nin geleceğine muazzam bir katkı sağlayacağını asla unutmamamız lazım” diye konuştu.

Balkon konuşmasının ardından İttifak ortağı AK Parti İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik’i Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen Özdemir, Şevik’in Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın da gündemine aldığı projelerinin yar aldığı kitapçığı büyük bir dikkat ile inceledi.  Şevik’in projelerini takdirle karşılayan Özdemir, daha sonra semt pazarını gezdi.

ŞEVİK’E OY İSTEDİ
Partililerle buluşmasının ardından Buldan’da her Perşembe günü kurulan semt pazarını ziyaret eden ve esnafla selamlaşan Özdemir,  uzun uzun sohbet etti. Buldan’da Mustafa Şevik’e Büyükşehir’de ise Osman Zolan’a oy isteyen Özdemir, Güney’e gitmek için Buldan’dan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim